Θέσεις διάρκειας 16 μηνών

job12412_1_innerbiggetanew

Την πρόσληψη προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ (8) μηνών, οι οποίες θα μπορούν να γίνουν ακόμη και 16μηνες στην Υπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης γενικής ή ειδικής διάταξης της κείμενης νομοθεσίας, για την αντιμετώπιση έκτακτων και κατεπειγουσών αναγκών λόγω των αυξημένων προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών, προβλέπει η απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών για την Υπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης.
Προσόντα:
  • γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα επεξεργασίας κείμενων, υπολογιστικών φύλλων και υπηρεσιών διαδικτύου  αποδεδειγμένη εμπειρία στην Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής ή στην Υπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων ανεξαρτήτως μορίων και εντοπιότητας.
Περίληψη της ανακοίνωσης, θα δημοσιεύεται μια φορά σε μία (1) ημερήσια εφημερίδα πανελλαδικής κυκλοφορίας η οποία θα παραπέμπει για το πλήρες κείμενο στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης.
Ο τύπος του εντύπου της αίτησης που συμπληρώνουν οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι καθορίζεται από την Υπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης.
Οι υποψήφιοι καταθέτουν την αίτηση είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Κεντρικής Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης.
Ως ημερομηνία υποβολής λαμβάνεται υπόψιν η ημερομηνία που αναγράφεται στη σφραγίδα του ταχυδρομείου. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού αναρτώνται στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης εντός 30 ημερών από την λήξη προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Με κινεζικά κεφάλαια το ράλι στα ακίνητα

Συνολικά το 2023 στην ελληνική αγορά ακινήτων εισέρρευσαν κεφάλαια 2,13 δισ. ευρώ, αποτελώντας νέο ιστορικό …