Ν.Π.Δ.Δ. αναζητά εργαζόμενους

ERGASIA-JOBS-ΕΡΓΑΣΙΑ-W4R5

Προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού έξι (6) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει το Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.) Δήμου Ιωαννιτών, ύστερα από την υπ’ αριθμ. 54/2016 (ΑΔΑ: 6Α9ΟΟΚΠΕ-ΙΔΛ) Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. Δήμου Ιωαννιτών, την υπ’αριθμ 234/2016 (ΑΔΑ: Ω27ΒΩΕΩ-94Ι) Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ιωαννιτών, και την υπ’αριθμ. Πρωτ: 78016/02-06-2016 εγκριτική Απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 

  • Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
  • Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07.
  • Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνει ο υποψήφιος αν έχει εργαστεί το τελευταίο δωδεκάμηνο στο δημόσιο, σε ποιο φορέα και το χρονικό διάστημα της απασχόλησής του στο φορέα αυτόν.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.) Δήμου Ιωαννιτών, (Δ/νση: Αβέρωφ 6, 3ος όροφος, Ιωάννινα, τηλ: 2651001037) από 08/06/2016 έως την 17/06/2016, αρμόδιος για την παραλαβή των αιτήσεων είναι ο υπάλληλος κ. Γκουγιάννος Αθανάσιος κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τον άνδρα που συμμετείχε στο επεισόδιο με την Κωνσταντοπούλου στα δικαστήρια του Βόλου

Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, με αφορμή επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ της συνηγόρου πολιτών του …