Απλήρωτοι στην ΕΛΒΟ-Κινητοποιήσεις

elbo---

Με κοινή συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη έξω από το ΥΜΑΘ, σε συνεργασία με το ΕΚΘ και άλλους εργαζομένους ΔΕΚΟ της πόλης, θα ανακοινώσουν το πλαίσιο όλων των κινητοποιήσεων και θα ξεκαθαρίσουν τις διαθέσεις τους οι εργαζόμενοι στην ΕΛΒΟ, που βρίσκονται ήδη σε απεργιακή διάθεση από τις 10 του μηνός, με βασική αιτία το ότι επί πέντε συνεχόμενους μήνες έχουν ξεχαστεί από τους αρμοδίους, όσον αφορά στην υποχρέωσή τους να τους πληρώσουν τα δεδουλευμένα τους.

Την αρχή έκαναν με συμβολική κατάληψη του κτιρίου της διοίκησης της εταιρείας εντός των εγκαταστάσεων του εργοστασίου, προαναγγέλλοντας «εκπλήξεις» στην δράση τους.

Τα στρατιωτικά οχήματα και αρματοφορείς, τα έχουν παρατάξει  στον αίθριο χώρο της εργοστασιακής μονάδας και τα έχουν εξοπλίσει με πανό στα οποία επάνω στο σήμα της ΕΛΒΟ, έχουν γράψει «SOS».

Διεκδικούν:

  • Να καταβληθούν υπόλοιπα, από πενταετή σύμβαση του 2002, για στρατιωτικά οχήματα διαφόρων τύπων που παραδόθηκαν στις Ένοπλες Δυνάμεις και λόγω της δικαστικής διαδικασίας που ακολούθησε δεν έχουν μέχρι σήμερα πλήρως εξοφληθεί, προκειμένου να εισρεύσει χρήμα στην εταιρεία για να πληρωθούν
  • Να έρθει έργο στην εταιρεία, μέσω της επίσπευσης των διαδικασιών, ώστε να «τρέξει» διακρατική συμφωνία με την Αίγυπτο, που αφορά στην ανακατασκευή και παράδοση 92 αρμάτων.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις: Χωρίς επιπλέον φόρο το 77% - Στα 349 ευρώ η μέση επιστροφή

Για τους 77 στους 100 φορολογούμενους δεν προκύπτει επιπλέον φόρος- Επιπλέον φόρο καλούνται να πληρώσουν …