Σταμάτησαν τις πληρωμές προσωπικού τα Κλωστήρια Θράκης

klostiria

Για τον 4ο μήνα απλήρωτοι κινούνται οι εργαζόμενοι στα «Κλωστήρια Θράκης» στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής, που κουράστηκαν τις αδικαιολόγητες υποσχέσεις του αέρα και μπήκαν στο χορό των απεργιών, καταγγέλλοντας για συνεχιζόμενο εμπαιγμό, τους διοικούντες.

«Εδώ και μήνες με διάφορα προσχήματα αθετεί τις κάθε φορά δεσμεύσεις της για την εξόφληση των δεδουλευμένων προς τους εργαζόμενους, με αποτέλεσμα να οφείλονται στους εργαζόμενους τον τελευταίο χρόνο δεδουλευμένα τουλάχιστον τριών μηνών, καταβάλλοντας μόνιμο καθεστώς απληρωσιάς

Διεκδικούμε το αυτονόητο, να πληρωθούμε τα δεδουλευμένα μας και γι αυτό από τις 13 Ιουνίου έχουμε ξεκινήσει απεργιακές κινητοποιήσεις, που θα λήξουν μόνο όταν η εταιρεία τηρήσει τις υποχρεώσεις της απέναντί μας.»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: Συνεχίζεται η ενσωμάτωση αρμοδιοτήτων φορολογίας μεταβίβασης περιουσίας και κατοχής ακινήτων στο ΚΕΦΟΚ Αττικής

Από σήμεεα μεταφέρονται στο ΚΕΦΟΚ Αττικής οι παραπάνω αρμοδιότητες των ΔΟΥ Α' Αθηνών, Δ' Αθηνών, …