119 προσλήψεις καθαριότητας!

ergasia-job-620x320

Ανακοίνωση για την πρόσληψη εκατόν δεκαεννέα (119) υπαλλήλων κατηγορίας ΥΕ, τα φυσικά πρόσωπα που απασχολούνται ή απασχολούνταν στην παροχή υπηρεσιών καθαριότητας στο Γ.Ν.Νίκαιας «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» και Γ.Ν.Δ.Α. «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ», να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, μέσω της υποβολής σχετικής αίτησης για τη σύναψη ατομικής σύμβασης μίσθωσης έργου για τον καθαρισμό των:

  •  Υπαίθριων/αύλιων χώρων/υπαίθρια πάρκινγκ,
  •  Κτηριακών εγκαταστάσεων του Γ.Ν.Νίκαιας «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» και Γ.Ν.Δ.Α. «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ».

Οι ατομικές συμβάσεις μίσθωσης έργου για την καθαριότητα θα έχουν χρονική διάρκεια από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως και την 31-12-2017.

Η παρούσα θα αναρτηθεί στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στο διαδικτυακό τόπο του Γ.Ν.Νίκαιας «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» και Γ.Ν.Δ.Α. «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ» (www.nikaia-hosp.gr), για ενημέρωση των ενδιαφερομένων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα έφοδος σε γραφεία βουλευτή της AfD

Εδώ και καιρό υπάρχει υποψία ότι ο Πετρ Μπίστρον έχει πάρει χρήματα από Ρωσία- Μετά την …