Προσλήψεις εργαζομένων ηλικίας 20 έως 55 ετών

Jobs

Nα απασχολήσει προσωπικό για τον καθαρισμό κτηρίων του ΕΚΠΑ (στο λεκανοπέδιο Αττικής) με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, χωρίς δυνατότητα ανανέωσης και καλεί τις/τους ενδιαφερόμενες/ους να υποβάλουν αίτηση, εφ’ όσον έχουν τα αναφερόμενα στην παρούσα προσόντα, ανακοινώνει o Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

  1. Αριθμός απασχολουμένων: εξήντα (60).
  2. Αντικείμενο εργασίας των απασχολουμένων 9α είναι το έργο καθαριότητας των πανεπιστημιακών κτιρίων του ΕΚΠΑ ενδεικτικά ο καθαρισμός (σκούπισμα, σφουγγάρισμα δαπέδων, ξεσκόνισμα, καθαρισμό εσωτερικών/εξωτερικών παραθύρων, γραφείων των διδασκόντων, των διοικητικών υπαλλήλων, των αιθουσών διδασκαλίας, των κοινόχρηστων χώρων και των χώρων υγιεινής), συγκέντρωση / μεταφορά απορριμμάτων και οποιεσδήποτε συμπληρωματικές ή παρεπόμενες εργασίες που κατ’ αντικείμενο σχετίζονται ή που κατ’ εύλογη κρίση απαιτούνται ή είναι σκόπιμο να εκτελεστούν για την έγκαιρη και προσήκουσα εκτέλεση του έργου του καθαρισμού, σύμφωνα με την κοινή πείρα και τα συναλλακτικά ήθη ή σύμφωνα με τις ειδικές περιστάσεις που σχετίζονται με αυτή, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες καθαριότητας, μέχρι την ολοκλήρωση του διεθνούς ανοικτού διαγωνισμού για τον καθαρισμό των κτηρίων του ΕΚΠΑ.

Σημειώνεται ότι τα υλικά που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση του έργου παρέχονται από το ΕΚΠΑ. Το ΕΚΠΑ θα αναθέσει σε τακτικό προσωπικό του την επίβλεψη υλοποίησης των συμβάσεων αυτών κάτω από τις οδηγίες του οποίου θα τελούν οι συμβαλλόμενοι.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις αυτές, πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:

  • ηλικία από 20 έως 55 ετών συμπληρωμένα.
  • να έχουν υγεία και τη φυσική καταλληλότητα και δυνατότητα που να τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της δέσεως για την οποία θα επιλεγούν.

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση, υπόδειγμα της οποίας επισυνάπτεται στην παρούσα πρόσκληση από την 9/6/2016 μέχρι και την 21/6/2016 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 00-12.00, στο πρωτόκολλο του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας, (Χρήστου Λαδά 6, 7ος όροφος και Κτήριο ΤΥΠΑ Πανεπιστημιούπολη, 2ος όροφος).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ. Αποκλείεται η συμμετοχή νομικών προσώπων. Σε καμιά περίπτωση οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου που 9α συναφθούν δεν μπορούν να καταστούν αορίστου χρόνου.

Οι απασχολούμενοι θα εργάζονται οκτώ (8) ώρες ημερησίως, εκτός από Σάββατα, Κυριακές και αργίες.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα έφοδος σε γραφεία βουλευτή της AfD

Εδώ και καιρό υπάρχει υποψία ότι ο Πετρ Μπίστρον έχει πάρει χρήματα από Ρωσία- Μετά την …