Οικοτροφεία αναζητούν εργατικό δυναμικό

job-searchge_b2

Θέσεις καθαριότητας προσφέρει για τους ενδιαφερόμενους, που θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση με τα ακόλουθα δικαιολογητικά τα οποία θα συνοδεύουν την αίτησή τους σε κλειστό φάκελο, το Ελληνικό Κέντρο ψυχικής υγείας, που θα δώσει προτεραιότητα στις αιτήσεις όσων ενδιαφέρονται και εξακολουθούν να απασχολούνται ή απασχολούνταν στον καθαρισμό του κτιρίου, όπου στεγάζονται τα Οικοτροφεία Λιβαδειάς.

ΑΜΟΙΒΗ

Θα είναι σε μηνιαία βάση για κάθε ατομική σύμβαση μίσθωσης έργου σύμφωνα με τις μικτές μηνιαίες αποδοχές που θα λάμβανε ένας μόνιμος υπάλληλος καθαριότητας κατηγορίας υποχρεωτικής εκπαίδευσης (ΥΕ) στον ίδιο φορέα, σύμφωνα με το ενιαίο μισθολόγιο, (Ν.4354/15).

  • Η παραπάνω χρηματική αντιπαροχή, βάσει των ως άνω μικτών μηνιαίων αποδοχών, για το παρεχόμενο έργο της καθαριότητας πρέπει υποχρεωτικά να διαμορφώνεται αναλογικά προς το χρονικό πλαίσιο (ωράριο) ημερήσιας παροχής του έργου (8ωρο ή 4ωρο ή 5ωρο κ.α.) και να καταβάλλεται στο τέλος εκάστου μήνα προς τον αντισυμβαλλόμενο/η.

Τα πρόσωπα που συνάπτουν τις συμβάσεις αυτές θα υπάγονται στην ασφάλιση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και θα διενεργείται η καταβολή της αμοιβής και η παρακράτηση εισφορών και οι λοιπές τυχόν κρατήσεις σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην νομοθεσία του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για τους απασχολούμενους με σύμβαση έργου κατά κύριο ή συγκύριο επάγγελμα και την κείμενη νομοθεσία.

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Το έργο θα παρέχεται από 01/07/2016 ως 31 Δεκεμβρίου 2017, ανά 8ωρο ή 5ωρο ή 4ωρο ημερησίως από Δευτέρα ως Παρασκευή, που θα καθορισθεί κατά τη σύναψη της σύμβασης

Η παρούσα πρόσκληση θα αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών και στους πίνακες ανακοινώσεων των προαναφερομένων κτιρίων.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Στη Βαρβάκειο αγορά - Συζήτηση με επαγγελματίες και πολίτες

«Η Βαρβάκειος πρέπει να μείνει ανοιχτή, γιατί αν θα φύγει η Αγορά από τη μέση, …