Ζητείται προσωπικό για τον τομέα της δακοκτονίας

jobAAEAAQAAAAAAAAXyAAAAJDY3NDJmYjIwLTMwOWEtNDJiMC1hNTJiLTVjMWI2M2EzYjY1Yw
Ανακοίνωση για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, μέχρι 30-11-2016, δύο (2) ατόμων ενός μέχρι 60 ημερομισθίων με έναρξη από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι την εξάντληση των 60 ημερομισθίων και ενός μέχρι 34 ημερομισθίων με έναρξη από την λήξη της σύμβασης του πρώτου μέχρι την 30-11-2016, με την ειδικότητα ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ.
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν απλή αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Παραλιακή Οδός Ναυπλίου- Ν.Κίου, Ναύπλιο 21100, απευθύνοντάς την στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Αργολίδας (τηλ. επικοινωνίας: 2752360297, 2752360304, 2752360303).
  • Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Κύριο έργο των εργατών αποθήκης θα είναι η παράδοση στους Εργολάβους Δακοκτονίας και στους παγιδοθέτες των απαραίτητων δακοκτόνων υλικών, από την αποθήκη Δακοκτονίας στη Δαλαμανάρα, και η τήρηση του αντίστοιχου αρχείου.

  • Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών και μπορούν να υποβάλουν μόνο μία αίτηση
Δημοσίευση της ανακοίνωσης
Ανάρτηση ολόκληρης της Ανακοίνωσης θα γίνει στο χώρο ανακοινώσεων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Αργολίδας (Ταχ. Δ/νση: Παραλιακή Οδός Ναυπλίου Ν.Κίου -Ναύπλιο 21100), στο κατάστημα του Δήμου Ναυπλιέων όπου έχει έδρα η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, στους υπόλοιπους Δήμους και Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας με ευθύνη των Δήμων, στο διαδικτυακό τόπο της Περιφέρειας Πελοποννήσου (\ν\ν\ν.ρρ€ΐ^ον^Γ).Θα συνταχθεί σχετικό πρακτικό ανάρτησης μόνο από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Αργολίδας και από το Δήμο Ναυπλιέων.
Ανάρτηση πινάκων
Μετά την κατάρτιση των πινάκων, η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Αργολίδας θα αναρτήσει, τους πίνακες κατάταξης των υποψηφίων στο κατάστημά της (Παραλιακή Οδός Ναυπλίου-Ν.Κίου, Ναύπλιο), ενώ θα συνταχθεί και σχετικό πρακτικό ανάρτησης το οποίο θα υπογραφεί από δύο (2) υπαλλήλους της υπηρεσίας.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Survivor 2024: «Στην κόψη του ξυραφιού» οι σχέσεις Περπατάρη και Ταλαδιανού

«Για να το είπα, σαν βλάκας θα έκανε», σχολίασε ο Περπατάρης Σε οριακό επίπεδο έχει …