Αναζήτηση εργασίας χωρίς προυπηρεσία-Τα μυστικά

jobbigstock-New-Job-creative-sign-with-clo-75551917-640x408

Η έλλειψη εργασιακής αποτελεί σοβαρό εμπόδιο στην αναζήτηση μιας καλής θέσης εργασίας, σε περίπτωση όμως που ο υποψήφιος εργαζόμενος το κρύψει και προσπαθήσει με τεχνάσματα να ελιχθεί, που σταδιακά όμως θα φανούν και θα τον φέρουν σε χειρότερη μοίρα.

Οι ειδικοί προτείνουν ειλικρίνεια από την πρώτη στιγμή, η οποία εκτιμάται από τους πιθανούς εργοδότες και συστήνουν:

  • Να δικτυωθεί στα social media με τους σωστούς ανθρώπους
  • Να ενημερωθεί καλά για τον συγκεκριμένο κλάδο, μελετώντας τα πλεονεκτήματα, τις προοπτικές, τις απαιτήσεις αλλά και τα μειονεκτήματα που σίγουρα υπάρχουν.
  • Να ερευνήσει μια εταιρεία πριν από τη συνέντευξη
  • Να συμμετέχει σε επαγγελματικά συνέδρια

Επίσης ένας καλός τρόπος που χρησιμοποιούν αρκετοί είναι τόσο η αμισθί εργασία στο αντικείμενο των σπουδών ή του ενδιαφέροντός τους, όσο και η περιστασιακή απασχόληση με μικρές απολαβές.......

Ακόμα και χωρίς εμπειρία εργασιακή δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάτε ότι όλοι μας έχουμε τις δικές μας δεξιότητες, που όταν τις αξιοποιήσουμε, θα λάμψουμε λόγω της αποφασιστικότητας μας να πετύχουμε τους στόχους μας και αυτό μακροπρόθεσμα θα ανταμειφθεί....

Υπομονή και Επιμονή τα δύο βασικά συστατικά....


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Άνοδος 1,42%, πάνω από τις 1.420 μονάδες στο κλείσιμο

Πώς κινήθηκε το Χρηματιστήριο Αθηνών σήμερα Σε ανοδική τροχιά για τρίτη συνεχή συνεδρίαση κινήθηκε η …