Εκτός ολοήμερου το 80% των μαθητών-Απολύσεις Δασκάλων-Νηπιαγωγών!

sxoleiooooooo

Στον αέρα βρίσκονται οι οικογενειακοί προγραμματισμοί και προυπολογισμοί νοικοκυριών της Πάτρας, με τους γονείς να μην έχουν που να αφήσουν τα παιδιά τους με ασφάλεια μετά τη μία το μεσημέρι που θα ολοκληρώνεται η σχολική διαδικασία και τους δασκάλους και τους νηπιαγωγούς να χάνουν μετά από 10 χρόνια εργασίας την δουλειά τους.

Όπως δήλωσε στο ergasianews.gr, ο Αναστάσιος Σταυρογιαννόπουλος, επί χρόνια πρόεδρος του τοπικού συλλόγου, με τις αλλαγές στο σύστημα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, θα υπάρξουν το λιγότερο οι εξής απολύσεις στην περιοχή μας:

  • 135 δάσκαλοι από τα 45 ΕΑΕΠ σχολεία της Πάτρας
  • 150 δάσκαλοι από τα 150 ολοήμερα
  • Άνω των 50 από συγχωνεύσεις και καταργήσεις νηπιαγωγείων.

«Πρόκειται για αναπληρωτές με προυπηρεσία μέχρι και 10 έτη ενώ το 80% των σημερινών μαθητών, από το Σεπτέμβριο θα χάσει το δικαίωμα συμμετοχής στο ολοήμερο δημοτικό με τη νέα του μορφή, γιατί πολλοί γονείς ανήκουν στο δυναμικό της μαύρης και ανασφάλιστης εργασίας», κατέληξε ο κ.Σταυρογιαννόπουλος.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα δημοσκόπηση της MARC για τον ΑΝΤ1

Νέα δημοσκόπηση της MARC για λογαριασμό του ΑΝΤ1 Συγκεκριμένα στην εκτίμηση αποτελέσματος, ΝΔ 33,8%, ο …