Στο opsyd.sch.gr οι αιτήσεις των προσλήψεων των αναπληρωτών 2016

kathigitis_571864941

Στο opsyd.sch.gr  συνεχίζονται οι εγγραφές των αιτήσεων των προσλήψεων των αναπληρωτών 2016, που λαμβάνουν των κωδικό τους, με σκοπό, μόλις το σύστημα ανοίξει στις αρχές Ιουλίου να είναι έτοιμοι να υποβάλλουν και επίσημα τις αιτήσεις τους.

Κατά την ενημέρωση του υπουργείου Παιδείας:

  • Πριν από την υποβολή αίτησης για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων (Γενικής Αγωγής, Μουσικών Σχολείων και Δομών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης), οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εγγραφούν στο Ο.Π.ΣΥ.Δ., στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα https://opsyd.sch.gr ,ώστε να αποκτήσουν όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του.
  • Για την ως άνω διαδικασία εγγραφής απαιτείται προσωπικός λογαριασμός πρόσβασης στο TAXISNET.
  • Ο υποψήφιος δεν έχει προσωπικούς κωδικούς TAXISNET θα πρέπει να απευθυνθεί άμεσα στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. για την έκδοσή τους. Γ
  • Στην εν λόγω ιστοσελίδα υπάρχει και εγχειρίδιο οδηγιών για την εγγραφή και σύνδεση του χρήστη.
  • Στην περίπτωση των νέων υποψηφίων, παρακαλούμε απευθυνθείτε στην Δ/νση Εκπαίδευσης της επιλογής σας, προκειμένου να ενημερωθείτε για τη διαδικασία προσκόμισης των δικαιολογητικών, ενώ για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα, μπορείτε να απευθύνεστε και στην ομάδα υποστήριξης του συστήματος κατά τα γνωστά.

 Σε επόμενη ανακοίνωση, θα ενημερωθείτε και για τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων σε συνέχεια της αντίστοιχης ΥΑ.»

ΕΔΩ οι εγγραφές


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα δημοσκόπηση της MARC για τον ΑΝΤ1

Νέα δημοσκόπηση της MARC για λογαριασμό του ΑΝΤ1 Συγκεκριμένα στην εκτίμηση αποτελέσματος, ΝΔ 33,8%, ο …