Δημοτικό πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης παιδιών

kolympi paidia
Την Τετάρτη 22 Ιουνίου αρχίζουν οι εγγραφές για το καλοκαιρινό πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης σε παιδιά ηλικίας 7 μέχρι 13ετών (από Β΄ Δημοτικού ως Α΄ Γυμνασίου), το οποίο υλοποιεί ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, μέσω της  Διεύθυνσης Αθλητισμού - Πολιτισμού.
Απαραίτητη για την εγγραφή είναι η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Το Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Εκμάθησης Κολύμβησης υλοποιείται σε δύο περιόδους, των δύο εβδομάδων η κάθε μία και συγκεκριμένα:
  • 1η περίοδος: 4 Ιουλίου - 15 Ιουλίου 2016
  • 2η περίοδος: 18 Ιουλίου - 29 Ιουλίου 2016
Η μεταφορά των παιδιών γίνεται με λεωφορεία που παραλαμβάνουν τα παιδιά από κεντρικά σημεία του Ευόσμου και του Ελευθέριου- Κορδελιού.
Η συνοδεία των παιδιών, καθώς και η διδασκαλία της κολύμβησης καλύπτονται από ειδικευμένους καθηγητές φυσικής αγωγής. Υπάρχει επίσης υποστήριξη από ναυαγοσώστη και νοσηλευτικό προσωπικό σε μόνιμη βάση.
Σημείωση:
  • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ημερήσιες καθημερινές αποδράσεις (Δευτέρα έως Παρασκευή) σε κοντινές παραλίες της Χαλκιδικής, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εξοικειωθούν με τη θάλασσα και να μάθουν να κολυμπούν με ασφάλεια.
  • Το πρόγραμμα χαρίζει αξέχαστες ώρες αναψυχής και αποτελεί μια δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά που μένουν στην πόλη και δεν έχουν τη δυνατότητα «διακοπών» ή συμμετοχής σε κατασκηνώσεις.

Πληροφορίες – Εγγραφές: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ: Κολοκοτρώνη 43, κατά τις ώρες : 8:00΄- 14:30΄ Τηλ. 2310-705442 / 2310-574155 / 2310-700082


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: To think tank μεταναστευτικής πολιτικής

Τα Think Tank Mεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απαρτίζουν οι Βασίλης Κερασιώτης, Γιονούς Μουχαμμαντί, Ηλέκτρα Ζαπώνη, …