Εκοψαν το νερό σε πολύτεκνη μητέρα και απείλησε να αυτοκτονήσει

APELPISIA

Με αυτοκτονία απείλησε χθες μέσω Facebook μια πολύτεκνη μητέρα 39 ετών στην περιοχή της Ζαχάρως, εξαιτίας της διακοπής νερού που υπέστη στην κατοικία της.

Με δύο αναρτήσεις στο προφίλ της, η 39χρονη μητέρα διαμαρτυρόταν για την απόφαση να της κόψουν το νερό και προειδοποίησε ότι θα αυτοκτονήσει γιατί δεν αντέχει να βλέπει τα παιδιά της να βασανίζονται.

Ωστόσο, η αστυνομία ειδοποιήθηκε άμεσα και η 39χρονη μετέβη στο ΑΤ Ζαχάρως, όπου και τη βοήθησαν να ηρεμήσει και να αποτρέψουν πιθανή υλοποίηση της διαδικτυακής εξαγγελίας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  στη συνέχεια η 39χρονη μετέβη στο δημαρχείο και εκεί, ύστερα από αμοιβαίες συνεννοήσεις με τις αρμόδιες υπηρεσίες, της συνέδεσαν ξανά το νερό για να μη διογκωθεί η οικογενειακή της κατάσταση.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι αναρτήσεις περί… αυτοκτονίας σβήστηκαν, όπως κατέγραψε το patrisnews.com…


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κύκλοι Τσίπρα για το κλείσιμο της «Αυγής»: «Οι υπεύθυνοι χειρίζονται ευαίσθητα ζητήματα με χυδαιότητα»

«Η αγωνία των εργαζομένων στα ΜΜΕ του κόμματος δεν μπορεί να γίνεται φτηνό εμπόρευμα για …