Στο πένθος βυθίστηκαν η ΓΣΕΕ και το Ινστιτούτο Εργασίας

penthos

Mια μεγάλη απώλεια θρηνούν η ΓΣΕΕ και το Ινστιτούτο Εργασίας της Συνομοσπονδίας, καθώς ο επί 25ετίας διευθυντής του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Βασίλης Παπαδόγαμβρος έφυγε από τη ζωή.

"Δεν είναι πια κοντά μαςο Βασίλης Παπαδόγαμβρος. Φίλος, συνεργάτης, πάντα ακούραστος, με ιδέες και όραμα, εργάστηκε με ζήλο στο Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ από το 1986.

Όπως συνήθιζε, έτσι και τους τελευταίους μήνες, έδωσε με γενναιότητα και ψυχή τη μεγαλύτερη μάχη στη ζωή του. Ωστόσο ήταν μια μάχη άνιση.

Οι συνάδελφοι, οι συνεργάτες και οι φίλοι του, τον αποχαιρετούμε κρατώντας στη μνήμη μας τις πολλές όμορφες και δημιουργικές στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί του. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Καλό σου ταξίδι Βασίλη."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης -Ερντογάν: Καλύτερα να μιλάμε παρά να είμαστε με το δάκτυλο στην σκανδάλη

Αναφερόμενος στην μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί την χαρακτήρισε ως προκλητική ενέργεια και …