Επίσημο το αίτημα παράτασης στην υποβολή των δηλώσεων

diloseis
Την παράταση και επίσημα πια της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων μέχρι και τις 20 Ιουλίου, ζήτησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών, που απέστειλε έγγραφο αίτημα στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη.

"Η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. θεωρεί ότι ενόψει της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με την υποβολή των δηλώσεων, ρεαλιστική ημερομηνία για την υποβολή δηλώσεων Φυσικών και Νομικών Προσώπων είναι η 20ή Ιουλίου ενώ για τα Φυσικά Πρόσωπα μέλη προσωπικών Εταιριών με απλογραφικά βιβλία η 25η Ιουλίου 2016. Η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. αναφέρει ότι δεν θα υπάρξει άλλο αίτημα για παράταση, εκτός και αν παρουσιαστεί πρόβλημα στο σύστημα υποβολής. Με εκτίμηση, το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ενημέρωση για διαβίβαση προσωπικών δεδομένων στο πλαίσιο σχεδιαζόμενων μεταβιβάσεων απαιτήσεων

H PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση Ανώνυμη Εταιρεία, Ειδικός Εκκαθαριστής Πιστωτικών Ιδρυμάτων (στο εξής «PQH»), που …