Πρακτική άσκηση με απολαβές

jobbb20140505083751711

Νέους ταλαντούχους απόφοιτους να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους στην εταιρεία και να αναπτύξουν το ταλέντο τους στη χώρα μας, μέσα από το Graduate Trainee Program που υλοποιεί, προσκαλεί η "Coca-Cola Τρία Έψιλον".

Είσαι έτοιμος/η; Κάνε το πρώτο βήμα για την καριέρα σου μαζί μας, στην Ελλάδα ή την Κύπρο, ανάπτυξε το ταλέντο σου και γίνε μέλος μιας εταιρείας που εμπνέει με τα προϊόντα της, επενδύει στους ανθρώπους της και προσφέρει μια επιτυχημένη σταδιοδρομία.

Εδώ και 26 χρόνια, μέσα από το Graduate Trainee Program χτίζουμε το μέλλον δίνοντας τη δυνατότητα σε νέους σαν και εσένα να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους πορεία. Περισσότεροι από 150 νέοι απόφοιτοι έχουν σταδιοδρομήσει στην εταιρεία μας, αναλαμβάνοντας υψηλόβαθμες θέσεις.

Βασικά συστατικά της επιτυχίας μας είναι η θετική ενέργεια, η ομαδικότητα και κυρίως το πάθος να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι.

Αν αποφοίτησες πρόσφατα από το πανεπιστήμιο και αναζητάς το καλύτερο βήμα για την καριέρα σου, έχεις την ευκαιρία να το κάνεις, σε μια εταιρεία που εμπνέει με τα προϊόντα της σε Ελλάδα και Κύπρο!

Βήμα 1

Στείλε μας ηλεκτρονικά την αίτησή σου στο graduatetrainee@cchellenic.com, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2016,επισυνάπτοντας το βιογραφικό σου και μια παράγραφο μέχρι 150 λέξεις ή ένα δίλεπτο βίντεο, ώστε να σε γνωρίσουμε καλύτερα και να μοιραστείς μαζί μας τις επαγγελματικές σου προσδοκίες από αυτό το πρόγραμμα.

Να θυμάσαι πως θέλουμε να είσαι ο εαυτός σου!

Είναι σημαντικό να αναφέρεις στην αίτησή σου τον τομέα προτίμησής σου (πχ. Commercial, Supply Chain/Logistics, Finance).

Βήμα 2

Αφού λάβουμε το βιογραφικό σου, γίνεται η πρώτη αξιολόγηση με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:

Προφίλ Υποψηφίου:

  • Πτυχίο Πανεπιστημίου σε Business Administration, Finance, Marketing, Logistics, Mechanical, Electrical, Chemical Engineering ή άλλα συναφή αντικείμενα
  • Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών θα συνεκτιμηθεί
  • Άριστη γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας
  • Άριστες δεξιότητες χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή (Windows, MS Office)
  • Δεν απαιτείται προηγούμενη εργασιακή εμπειρία. Σε περίπτωση που υπάρχει, δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 2 έτη
  • Εκπληρωμένες Στρατιωτικές Υποχρεώσεις (για τους άνδρες συμμετέχοντες)
  • Δυνατότητα εργασίας σε Ελλάδα και Κύπρο

Βήμα 3

Εάν πληρείς τα παραπάνω κριτήρια, σου αποστέλουμε τέστ δεξιοτήτων σε ηλεκτρονική μορφή. Aυτά τα τέστ έχουν στόχο να αναδείξουν την προσωπικότητά και τον τρόπο σκέψης σου.

Βήμα 4

Σε προσκαλούμε στην πρώτη συνέντευξη! Είναι η πρώτη γνωριμία μας, μια συζήτηση με ανθρώπους από την Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας. Είναι η στιγμή να μας μιλήσεις για σένα, να μοιραστείς μαζί μας τους στόχους, τα ενδιαφέροντα και τα όνειρα σου και να ξεχωρίσεις.

Βήμα 5

Είσαι ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία, ήρθε η στιγμή της συμμετοχής σου στο κέντρο αξιολόγησης, διάρκειας μιας μέρας, που αποτελεί μια έντονη εμπειρία καθώς θα κληθείς να συναγωνιστείς, να συνεργαστείς και ταυτόχρονα να δημιουργήσεις σε ρεαλιστικές συνθήκες εργασίας.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, το κέντρο αξιολόγησης είναι μια πολύτιμη εμπειρία που θα σε βοηθήσει περαιτέρω στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία.

Είσαι ένας από τους επιτυχόντες; Συγχαρητήρια! Καλωσήρθες στην οικογένεια της Coca-Cola Tρία Έψιλον και της Αφοι Λανίτη.

…Και αυτή είναι μόνο η αρχή!

Graduate Trainee, μέλος μιας δυνατής ομάδας

Χρήσιμες Πληροφορίες

  • Είναι σημαντικό να αναφέρεις στην αίτηση σου τον τομέα της προτίμησής σου (πχ. Commercial, Supply Chain/Logistics, Finance)
  • Όλες οι αιτήσεις αξιολογούνται με απόλυτη εχεμύθεια
  • Οι υποψήφιοι που επιλέγονται ενημερώνονται τηλεφωνικά για τα επόμενα στάδια
  • Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω email στo graduatetrainee@cchellenic.com

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αγορά ακινήτων: Συνεχίζεται η αυξητική τάση τιμών- Το ενδιαφέρον επενδυτών

Ποιοι είναι οι κυριότεροι λόγοι σύμφωνα με τις πρόσφατες εκτιμήσεις της Τράπεζας της Ελλάδος  H …