Πρώτη μετακίνηση 2.000 εργαζομένων λόγω Brexit

morgan-stanley 1200xx3008-1692-0-154

Στο Δουβλίνο ή στη Φρανκφούρτη, αναμένεται και μάλιστα το συντομότερο να μεταφερθεί, το προσωπικό της αμερικανικής χρηματοπιστωτικής εταιρείας Morgan Stanley, μετά την απόφαση του  Βρετανικού λαού να αποχωρήσει η χώρα του από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι πληροφορίες που μετέδωσε ο Independent, επικαλούμενος το BBC, θέλουν την Morgan Stanley, να σχεδιάζει από την Παρασκευή κιόλας τη μετακίνηση των περίπου 2.000 εργαζομένων της εκτός Λονδίνου, με προορισμό είτε το Δουβλίνο, είτε τη Φρανκφούρτη.

Άλλωστε μόλις πριν μερικά 24ωρα, μιλώντας στο Bloomberg ο πρόεδρος της Morgan Stanley Κολμ Κέλεχερ, είχε προειδοποιήσει για τις κινήσεις του, όταν είχε δηλώσει ότι: «Το Brexit θα προκαλούσε τις σοβαρότερες επιπτώσεις που έχουμε δει από τον πόλεμο».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Λουκέτο ”σοκ” η νηματουργία «Βαρβαρέσος» στη Νάουσα-Απολύονται οι εργαζόμενοι την Μ.Εβδομάδα!

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε με δυσάρεστα νέα για τους εργαζόμενους σε ένα ιστορικό εργοστάσιο στη …