ΔΩΡΕΑΝ Γιόγκα για όλους την Κυριακή

giogkaDSC_0045-960x642

Μπορεί η Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα να γιορτάζεται στις 21 Ιουνίου, η χώρα μας όμως φέτος αποφάσισε να την γιορτάσει Κυριακάτικα, με ένα πλούσιο πρόγραμμα να μας περιμένει στις 26 Ιουνίου!

Η Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα, που θεσπίστηκε από τον Ο.Η.Ε. επειδή ακριβώς αναγνωρίστηκε η ωφελιμότητά της και η συμβολή της στην ανάπτυξη και ευημερία του σύγχρονου κυρίως ανθρώπου της πόλης, ανεξαρτήτως ηλικίας και φυσικής κατάστασης, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να δοκιμάσουν την άσκηση αυτή -σωματική τε και διανοητική- για να πειστούν ιδίοις σώματι και πνεύματι, τί εστί γιόγκα.

Ο Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδος αποφάσισε λοιπόν φέτος στις 26 Ιουνίου, ημέρα Κυριακή, το γεγονός αυτό να γιορταστεί στις πόλεις της Ελλάδας, για να γνωρίσει ο κόσμος την γιόγκα, μέσα από ποικίλα εργαστήρια διάφορων σχολών της. Στις φετινές δράσεις θα συμμετέχουν η Αθήνα, η Πάτρα, η Ηγουμενίτσα, η Θεσσαλονίκη και η Καλαμάτα.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν δωρεάν μαθήματα γιόγκα, ομιλίες για το τι είναι η γιόγκα, τι προσφέρει στον άνθρωπο, καθώς και χορούς που έχουν την ρίζα τους την αρχαιότητα και συμβολίζουν τον αέναο κύκλο της ζωής.

Την Κυριακή 26 Ιουνίου λοιπόν είμαστε όλοι καλεσμένοι σε μια μέρα γνωριμίας και γιορτής με την ευεργετική πρακτική της γιόγκα! Το στρωματάκι σας και πάμε!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ενημέρωση για διαβίβαση προσωπικών δεδομένων στο πλαίσιο σχεδιαζόμενων μεταβιβάσεων απαιτήσεων

H PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση Ανώνυμη Εταιρεία, Ειδικός Εκκαθαριστής Πιστωτικών Ιδρυμάτων (στο εξής «PQH»), που …