100 έμμισθες θέσεις πρακτικής άσκησης στο "Ελ.Βενιζέλος"

aerodromiolarnaka

Θέσεις 6μηνης έμμισθης επαγγελματικής προϋπηρεσίας και κατάρτισης με τις αιτήσεις των ενδιαφερόμενων μαζί με το βιογραφικό τους σημείωμα, να υποβάλλονται έως τις 30 Ιουνίου μέσω της ιστοσελίδας του αεροδρομίου: https://careers.aia.gr/ από τον προσεχή Σεπτέμβριο, προκήρυξε για 100 νέους όλων των εκπαιδευτικών κατηγοριών, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών.

Επιπλέον του μισθού και της προβλεπόμενης κοινωνικής ασφάλισης, η εταιρεία καλύπτει το κόστος μετακίνησης από και προς το αεροδρόμιο.

Με την πρωτοβουλία «Airport Praxis 2», νέοι και νέες από 19 έως 29 ετών μπορούν να εργαστούν στο αεροδρόμιο για περίοδο έως 6 μήνες, με στόχο την προϋπηρεσία, την κατάρτιση και τις γνώσεις που θα αποκομίσουν, να αποτελέσουν πολύτιμα εφόδια στα επόμενα επαγγελματικά βήματά τους.

Στην πρωτοβουλία μπορούν να συμμετάσχουν:

  • Νέοι απόφοιτοι Λυκείου ή Τεχνικής Σχολής, εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανεργίας του ΟΑΕΔ, που να τους ενδιαφέρει να αποκτήσουν εξάμηνη εργασιακή εμπειρία και γνώσεις στους επιχειρησιακούς τομείς αεροπορικών υπηρεσιών, υπηρεσιών επίγειας πρόσβασης, υπηρεσιών αεροσταθμού και τεχνικών υπηρεσιών του Αεροδρομίου. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα παρακολουθήσουν εξειδικευμένα σεμινάρια και θα τους παρασχεθούν τα σχετικά πιστοποιητικά.
  • Νέοι φοιτητές, απόφοιτοι ή τελειόφοιτοι ΑΕΙ ή ΤΕΙ, που επιθυμούν να αποκτήσουν τρίμηνη εργασιακή εμπειρία ή να υλοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση και να εργαστούν σε διάφορα τμήματα της εταιρείας του Αεροδρομίου αποκτώντας εξειδικευμένη κατάρτιση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν e-mail στο asavvala@icap.gr ή στο mplagiannakou@icap.gr


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις: Χωρίς επιπλέον φόρο το 77% - Στα 349 ευρώ η μέση επιστροφή

Για τους 77 στους 100 φορολογούμενους δεν προκύπτει επιπλέον φόρος- Επιπλέον φόρο καλούνται να πληρώσουν …