ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάριο εργασιακής συμβουλευτικής Ανέργων

anergoss

Δωρεάν Σεμινάριο εργασιακής συμβουλευτικής σε ανέργους, με στόχο την υποστήριξη και κατάρτισή τους στη διαδικασία αναζήτησης εργασίας, καθώς και την επαγγελματική τους ανάπτυξη, διοργανώνει τη Δευτέρα 04 Ιουλίου το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Β΄ ΚΑΠΗ (1ος όροφος) Αλεξανδρούπολης (Καρτάλη 2) και η παρακολούθηση θα είναι δωρεάν.

  • Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου θα είναι τέσσερις ώρες (10:00-14:00) και θα αποτελείται από πέντε εισηγήσεις.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο του Συμβουλευτικού Κέντρου, Β΄ ΚΑΠΗ (1ος όροφος), Καρτάλη 2, στο τηλέφωνο 2551025629 και στο email: isotita@alexpolis.gr

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα μιλήσουν:

Δημήτρης Τσιτσής, Προϊστάμενος του Γραφείου Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του ΔΠΘ,

Κατερίνα Καζάκου, Στέλεχος Ενημέρωσης & Σύμβουλος Επαγγελματικής Ανάπτυξης του Γραφείου Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του ΔΠΘ

Στέλλα Γεωργιάδου, Εργασιακή Σύμβουλος του ΟΑΕΔ Αλεξανδρούπολης,

Αλεξία Τριανταφυλλοπούλου, Υπεύθυνη του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Αλεξανδρούπολης, και

Αρχοντία Κύρογλου, Ψυχολόγος του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Για τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής, λόγω περιορισμένων θέσεων (υποβολή αιτήσεων έως 01 Ιουλίου 2016).


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Θερμό τετ α τετ με Λουτσέσκου στη Θεσσαλονίκη

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Στη Θεσσαλονίκη …