Ζητείται εργάτης για υπηρεσία ύδρευσηςς

ergasiaioyniosjobs-placer

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του,  ανακοινώνει  o Δήμος Ψαρών που εδρεύει στα Ψαρά Νομού Χίου, για την θέση "1 ΥΕ Εργατών Ύδρευσης /Άρδευσης- Αποχέτευσης"

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας μας , : ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΨΑΡΑ ΧΙΟΥ Τ.Κ.82104 και ειδικότερα απευθύνοντάς την στο ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ υπόψη κ. Ν. ΓΙΑΝΝΕΛΛΗ (τηλ. επικοινωνίας: 2274350117) εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού ή κοινοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτησή της είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες (§ 10 άρθρο 21 Ν.2190/1994).


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μείωση δημοσίου χρέους το α΄τρίμηνο 2024: Στις αγορές την Τετάρτη το Δημόσιο

Παράλληλα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, τα ταμειακά διαθέσιμα του …