Αλλαγές και ακυρώσεις δρομολογίων στον ΟΣΕ

treno2_1

Με επαναλαμβανόμενες τρίωρες στάσεις, συνεχίζουν να αντιδρούν στην επικείμενη ιδιωτικοποίηση των εταιρειών ΕΕΣΣΤΥ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο και τον προαστιακό.

Οι επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας πραγματοποιούνται μεταξύ 13.00-16.00 και 21.00-00.00 σήμερα, και 05.00-08.00, 13.00-16.00 και 21.00-00.00 την Πέμπτη, προκαλώντας τροποποιήσεις και ματαιώσεις δρομολογίων.

Για την επεόμενη Τετάρτη 6 Ιουλίου, μέρα υποβολής των δεσμευτικών προσφορών για τις δυο εταιρείες, έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία, οπότε όπως ανακοίνωσε με την σειρά της ανακοίνωσε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο όλου του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του προαστιακού της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, καθώς και τα δρομολόγια προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

«Φωτοβολταϊκά στο χωράφι» Λήγουν οι αιτήσεις

Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας: «Φωτοβολταϊκά στο …