Νέα ανάκληση επικίνδυνου προιόντος λόγω πρόκλησης θανάτου….

syrtarieres
Eκατομμύρια συρταριέρες που ήδη έχoyn συνδεθεί με τον θάνατο 6 νηπίων και υπάρχει κίνδυνος για να υπάρξουν περισσότερα τραγικά περιστατικά, ανακαλεί απ;o την αγορά η ΙΚΕΑ, με αφορμή του πρόσφατου τραγικού θανάτου παιδιού.
«Είναι σαφές ότι υπάρχουν ακόμη τέτοια προϊόντα στα σπίτια των πελατών και πιστεύουμε ότι η λήψη περαιτέρω μέτρων είναι η σωστή κίνηση» ανέφερε η εταιρεία σε δήλωσή της τη Δευτέρα. Δεν υπήρξαν ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον θάνατο του παιδιού.» Το προϊόν αυτό διακινήθηκε ευρέως και στην Ελλάδα ενώ αναμένεται σχετική ανακοίνωση από την εταιρεία και στην χώρα.
Η ΙΚΕΑ ανακαλεί ένα από τα πιο δημοφιλή προιόντα της λόγω θανάτων νηπίων
Η ΙΚΕΑ δήλωσε πως είναι ήδη σε «στενή επαφή» με την Επιτροπή Ασφαλείας Καταναλωτικών Προϊόντων των ΗΠΑ, σχετικά με το πώς θα επιδιορθωθεί το πρόβλημα. Η ΙΚΕΑ δεν επιβεβαίωσε χθες τι θα λάβουν οι πελάτες στο πλαίσιο της ανάκλησης αν και η Philadelphia Inquirer ανέφερε πως θα προσφερθεί πλήρη επιστροφή των χρημάτων. Η εκπρόσωπος της εταιρείας Μόνα Λις είπε πως λεπτομέρειες θα δοθούν το πρωί της Τρίτης. Αυτή είναι η τελευταία σειρά κακών ειδήσεων για την ΙΚΕΑ.
Τον Ιανουάριο, μια μη κερδοσκοπική εταιρεία έκανε καταγγελία για δήθεν «παράνομες και καταχρηστικές συνθήκες εργασίας» σε εργοστάσια για την παραγωγή μαγειρικών σκευών για την ΙΚΕΑ. Έναν μήνα αργότερα, οι ευρωπαίοι πολιτικοί κατηγόρησαν την εταιρεία πως απέκρυψε πάνω από 21 δις. δολάρια σε φόρους, κάτι που αρνήθηκε η σουηδική εταιρεία.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κέρκυρα: Στις εκδηλώσεις και το σπάσιμο των μπότηδων Κασσελάκης - Τάιλερ

«Θα σπάσουμε και αυγά, θα χαλάσουμε τη σούπα σε όλο το σύστημα που βάζει σκοτάδι …