Τομέας Δήμου προκήρυξε 4 θέσεις

ERGASIA-JOBS-ΕΡΓΑΣΙΑ-EY45
Ανακοίνωση για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, συνολικά (4) ατόμων για την κάλυψη κατεπειγουσών, εποχικών αναγκών στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Τρίτης Ηλικίας του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ- ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στην έδρα του Νομικού Προσώπου, οδός Γ. Μπαλτατζή 32 Αγ. Ι. Ρέντη, στο Τμήμα Διοικητικού (1ος όροφος), εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών υπολογιζόμενων ημερολογιακά, η οποία αρχίζει την Παρασκευή 01-07-2016.
Ώρες προσέλευσης από τις 09:00 π.μ-14:00μ.μ.
ΠΡΟΣΛΗΨΗ
Η υπηρεσία προσλαμβάνει το προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου αμέσως μετά την κατάρτιση των πινάκων κατάταξης των υποψηφίων. Προσληφθέντες οι οποίοι αποχωρούν πριν από τη λήξη της σύμβασής τους, αντικαθίστανται με άλλους από τους εγγεγραμμένους και διαθέσιμους στον πίνακα της οικείας ειδικότητας, κατά τη σειρά εγγραφής τους σε αυτόν. Σε κάθε περίπτωση, οι υποψήφιοι που προσλαμβάνονται λόγω αντικατάστασης αποχωρούντων υποψηφίων, απασχολούνται για το υπολειπόμενο, κατά περίπτωση, χρονικό διάστημα και μέχρι συμπληρώσεως της εγκεκριμένης διάρκειας της σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου.
Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Η ανακοίνωση θα αναρτηθεί στην έδρα του Νομικού Προσώπου η οποία βρίσκεται στην άνωθεν διεύθυνση, στην έδρα του Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, Π. Τσαλδάρη 10, όπως επίσης και στην ιστοσελίδα του Δήμου στην ηλεκτρονική διεύθυνση, www.nikaia-rentis.gov.gr


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επιστολή Χαρίτση στον Μητσοτάκη για ΛΑΡΚΟ

«Η ιδιωτικοποίηση μιας τέτοιας βαριάς βιομηχανίας, με ιδιαίτερη στρατηγική σημασία για την ελληνική οικονομία, με …