Τραμπουκισμοί μπράβων με εργαζόμενους στη ΒΦΛ! (VIDEO)

maxresdefault

Είπαμε και εχτές πως η κατάσταση με την απεργία στη ΒΦΛ ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί για να μην μετατραπεί σε τραγωδία.

Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων συνεχίζονται δυναμικά αλλά δεν λείπουν οι εντάσεις σε κάθε προσπάθεια αλλαγής βάρδιας στο εργοστάσιο! Δυστυχώς στο παρακάτω βίντεο που τράβηξαν οι απεργοί φαίνεται έντονη η διαμάχη με τους security που προσέλαβε η εταιρεία αποδεικνύοντας πως δυστυχώς μας έχουν βάλει να τσακωνόμαστε μεταξύ μας.

Γιατί πως να το κάνουμε εργαζόμενοι είναι οι μεν και εργαζόμενοι είναι και οι δε!

Υπερβάλων Ζήλος

Εντύπωση πάντως προκαλεί ο υπερβάλων ζήλος των ανδρών της εταιρείας security να υπερασπιστούν την εταιρεία ανταλλάσοντας βαριές κουβέντες με τους απεργούς, αλλά με μια δεύτερη σκέψη υποθέτουμε πως μάλλον θα υπάρχει μπόνους “παραγωγικότητας”!

Εντύπωση προκαλεί και η αντιθέτως χαλαρή στάση των αστυνομικών δυνάμεων που δεν προχώρησαν σε καμία ενέργεια για να δώσουν τέλος στη διαμάχη! Εκεί μάλλον δεν έχει μπόνους παραγωγικότητας!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητάμε στοιχεία για τη χρήση των εναέριων στη φωτιά της Αττικής και η κυβέρνηση «σφυρίζει κλέφτικα»

"Για στοιχεία μιλούν, στοιχεία ζητάμε. Να τα δώσουν εγκαίρως, για να έχουμε όλοι τα ακριβή …