3 θέσεις σε Πανεπιστημιακό ίδρυμα

douleia-620x320

Στο πλαίσιο του έργου με τίτλο: «ADRIATinn, An Adriatic Network for Advancing Research Development and Innovation towards the Creation of new Policies for Sustainable Competitiveness and Technological Capacity of SMEs» (επιστημονικός υπεύθυνος: Καθηγητής Βασίλειος Χρυσικόπουλος) που εκτελείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας "Αδριατική 2007-2013".– «Άξονας Προτεραιότητας 1: Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής, Προστασία του Περιβάλλοντος και Ενίσχυση της Κοινωνικής και Πολιτιστικής Συνοχής», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ (IPA) ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ, μετά από απόφαση της υπ’ αριθμ. 64/16.6.2016 συνεδρίασης των μελών της, η Επιτροπή Ερευνών του Ιονίου Πανεπιστημίου, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν προτάσεις για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου.

Έργο 1: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
- Πτυχίο AEI θετικής κατεύθυνσης της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ
- Διδακτορικό Δίπλωμα της ημεδαπής ή ισότιμων σχολών της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ
- Συμμετοχή στην υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων και κοινοτικών προγραμμάτων (έως 5 έτη)

Έργο 2:- ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
- Πτυχίο Οικονομικών Επιστημών της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ
- Κατοχή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης του εσωτερικού ή ισότιμων σχολών της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ σε συναφές γνωστικό αντικείμενο του έργου
- Συμμετοχή στην διαχείριση, τεχνική υποστήριξη, προώθηση και διάχυση συγχρηματοδοτούμενων και κοινοτικών προγραμμάτων (έως 5 έτη)

Έργο 3:- ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
- Πτυχίο στατιστικής
- Άριστη γνώση χρήσης Η/Υ

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Εμμανουήλ Μάγκο, Επίκ. Καθηγητή Τμ. Πληροφορικής (τηλ. 26610-87704, 26610-87756, e-mail: emagos@ionio.gr (link sends e-mail)).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κεχαγιά: Άτολμος ο ανασχηματισμός του Μητσοτάκη – Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει πρόεδρο

«Εμείς λέμε φέρτε πίσω τις έδρες, έχουμε μιλήσει για αποστασία και λέμε ότι υπό αυτούς τους …