Καταδίκη της επίθεσης των ΜΑΤ σε διαδηλωτές-εργαζόμενους

mat

«Την απρόκλητη αστυνομική βία εναντίον πολιτών, που διεκδικούν το δικαίωμα στην εργασία τους, απαιτώντας σεβασμό στους λειτουργούς της Ενημέρωσης», καταδικάζει με ανακοίνωσή της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών, με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν με την επίθεση που δέχτηκαν από δυνάμεις των ΜΑΤ έξω από το υπουργείο Εργασίας, οι εργαζόμενοι του αυτοδιαχειριζόμενου εργοστασίου της ΒΙΟΜΕ και των Ρομπέν του Ξύλου, αλλά και οι αλληλέγγυοι στον αγώνα τους από Ελλάδα και εξωτερικό.

«Για πολλοστή φορά, να σταματήσει η στοχοποίηση των δημοσιογράφων και να διασφαλιστεί η ανεμπόδιστη καταγραφή των γεγονότων», τονίζει η ΠΟΕΣΥ.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να τραυματιστούν στο κεφάλι δύο αγωνιζόμενοι, ενώ προσήχθησαν άλλοι δύο, μεταξύ των οποίων ο δημοσιογράφος Χρήστος Αβραμίδης, την ώρα που τραβούσε πλάνα από τις συμπλοκές.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Β. Ιρλανδία: Ζητούμενο και σήμερα η ειρήνη

Στα 11 του ο Αντι Ρόουβεν επέζησε μίας από τις χειρότερες βομβιστικές επιθέσεις του εμφυλίου …