Λήγει η προθεσμία για 4 θέσεις εργασίας

THESEIS_ERGASIAS

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους σηµειώµατα µέχρι τη λήξη της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος σήμερα 3 Ιουλίου, για τις θέσεις που έχει προκηρύξει η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», αστική µη κερδοσκοπική εταιρεία, στο πλαίσιο υλοποίησης δραστηριοτήτων άτυπης/ανεπίσηµης εκπαίδευσης για ανήλικους ασυνόδευτους πρόσφυγες και παιδιά προσφύγων στην Αττική.

Η αποστολή βιογραφικών, µαζί µε το συνοδευτικό σηµείωµα, θα γίνεται στην διεύθυνση της αµκε ΑΠΟΣΤΟΛΗ, Ήρας 8 & Δέσπως Σέχου 37, 11743 Αθήνα ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση n.katsiaras@mkoapostoli.gr.

Θέσεις:

  • µία (1) θέση Καθηγητή Αγγλικών
  • µία (1) θέση Καθηγητή Ενισχυτικής Διδασκαλίας Θετικών Επιστηµών
  • µία (1) θέση Διερµηνέα Αραβικών ή Φαρσί
  • µία (1) θέση Παιδαγωγού ΠΕ µε σύµβαση έργου

Οι υποψήφιοι, εκτός από την ειδικότητα του διερµηνέα, θα πρέπει να έχουν:

- Την Ελληνική ιθαγένεια ή ιθαγένεια κράτους – µέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εφόσον ο υποψήφιος έχει ιθαγένεια κράτους – µέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρέπει να απαραίτητα να γνωρίζει την ελληνική γλώσσα στο επίπεδο που προσδιορίζεται και διαπιστώνεται σύµφωνα µε την παρ. 4 του άρθρου 28 του Π.Δ. 50/2001 9ΦΕΚ Α 39), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει κάθε φορά.

- Εκπληρώσει (αφορά τους άνδρες) τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή να έχει απαλλαγεί νόµιµα από αυτές, ή εφόσον έχουν αναγνωρισθεί ως αντιρρησίες συνείδησης, να έχουν εκπληρώσει, σύµφωνα µε τις ειδικές διατάξεις της στρατολογικής νοµοθεσίας, άοπλη θητεία ή εναλλακτική πολιτική κοινωνική υπηρεσία.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Θα δεχτεί η ΝΔ την σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τα Τέμπη;

"Μια μόλις ημέρα πριν κλείσει η Βουλή εν όψει Ευρωεκλογών, έφτασε επιτέλους η δικογραφία για …