Έως τις 6 Ιουλίου αιτήσεις για 78 θέσεις

job-search

Για τις ειδικότητες ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης και ΔΕ Διανομέων, έχουν προκηρυχθεί 78 συνολικά θέσεις που προκήρυξαν οι υπηρεσίες των ΕΛΤΑ, για τα στα υποκαταστήματα που εδρεύουν σε νησιά του Αργοσαρωνικού, των Κυκλάδων, της Σάμου, της Δωδεκανήσου, της Λέσβου και της Χίου.

Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 6 Ιουλίου στη διεύθυνση: Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε. - Περιφ/κή Δ/νση Πειραιά & Αιγαίου, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, Τσαμαδού 27 και Φίλωνος 36, 185 10 Πειραιάς (για την Ανακοίνωση ΣΟΧ 32 /2016). Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 210-4146106 και 210-4146141.

Επιπλέον προκηρύχθηκαν 36 θέσεις ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης και 3 άτομα ΥΕ Διαμετακομιστές, για Αθήνα και Πειραιά, με τις αιτήσεις να γίνονται δεκτές στην προαναφερόμενη διεύθυνση.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αγορά ακινήτων: Συνεχίζεται η αυξητική τάση τιμών- Το ενδιαφέρον επενδυτών

Ποιοι είναι οι κυριότεροι λόγοι σύμφωνα με τις πρόσφατες εκτιμήσεις της Τράπεζας της Ελλάδος  H …