Μισθοί: Παγκόσμια πρωτιά στις κρατήσεις η Ελλάδα

eforiabiblia

Για κάθε 100 ευρώ που καταβάλλει ως μισθοδοσία ο εργοδότης, ο εργαζόμενος λαμβάνει μόλις  από 42,5 ως 67 ευρώ και αυτό γιατί τα υπόλοιπα χάνονται ως παρακράτηση για ασφαλιστικές εισφορές και φορολογία!!!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σους μισθούς του προηγούμενου μήνα, η παρακράτηση φόρου και η εισφορά αλληλεγγύης υπολογίστηκαν με βάση τη νέα φορολογική κλίμακα που ήταν φυσικά αυξημένη λόγω πρόσθεσης και της μισής ποσοστιαία μονάδας της ασφαλιστικής εισφοράς που πληρώνεται, τόσο από τον εργαζόμενο όσο και από τον εργοδότη.

Κι αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά τα στοιχεία του ΟΟΣΑ, που δίνουν στην Ελλάδα την πρωτιά στις κρατήσεις στους μισθούς των εργαζομένων....

Το ποσοστό συντριπτικό κατά των Ελλήνων εργαζομένων, αφού θα αγγίξει το 40,9% η Ελλάδα το 2016, στις υψηλότερες κρατήσεις στους μισθούς διεθνώς, διατηρώντας την θλιβερή πρωτιά που κατέκτησε από πέρυσι.


 

 


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κοινωνικός ιαματικός τουρισμός ΟΠΕΚΑ 2024. Δικαιούχοι, αιτήσεις

Κοινωνικός ιαματικός τουρισμός ΟΠΕΚΑ 2024. Διευρύνεται το πρόγραμμα κοινωνικού και ιαματικού τουρισμού που απευθύνεται στους …