Θέσεις για απολυμένους της "Ηλεκτρονικής"

ilektroniki1

Την πρόσληψη επιπλέον 350 ατόμων μέχρι το τέλος του 2016, με στόχο την κάλυψη διάφορων θέσεων εργασίας εντός του δικτύου της, με πολλούς από τους οποίους να προέρχονται από τους απολυμένους της Ηλεκτρονικής, αυξάνοντας το ανθρώπινο δυναμικό της 2.00 άτομα, έχει αποφασίσει η εταιρεία «Dixon Κωτσόβολος».

Όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «DIXON SOUTH EAST EUROPE ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ» Ανδρέας Αθανασόπουλος: "Η εταιρεία εγκαινίασε τρία νέα καταστήματα σε Αίγιο, Άρτα και Μουδανιά, φτάνοντας τα 98 σημεία πώλησης ανά την επικράτεια και συνεχίζει να διερευνά τις ευκαιρίες περαιτέρω ανάπτυξης του δικτύου της. Οι προσλήψεις θα ξεκινήσουν το συντομότερο."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αρχηγικός «συνωστισμός» στη Βόρεια Ελλάδα

Για τη Νέα Δημοκρατία είναι μια πολύ ευαίσθητη περιοχή με τα κόμματα από τα δεξιά …