Δρομολογούνται 700 μόνιμες προσλήψεις σε Δήμους-Περιφέρειες

θεσεις-εργασίας

700 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, με μοριοδότηση και με διαδικασίες ΑΣΕΠ σε δήμους, κοινωφελείς επιχειρήσεις, νομικά πρόσωπα των δήμων ή άλλους δημοτικούς φορείς, για την στελέχωση των Κέντρων Κοινότητας, αποφασίστηκαν από το αρμόδιο υπουργείο, που ευελπιστεί άμεσα να προχωρήσει στις προκηρύξεις, με δεδομένο ότι τα εν λόγω κέντρα, έχουν ημερομηνία έναρξης λειτουργίας το δίμηνο Οκτώβριο- Νοέμβριο του 2016.

Τα ΚΕΠ θα ιδρυθούν σε δήμους με μόνιμο πληθυσμό άνω των 10.000 κατοίκων, αξιοποιώντας πάντα τα επίσημα στοιχεία πληθυσμού που προέκυψαν από την απογραφή του 2011.

Ταυτόχρονα με την έκδοση της σχετικής πρόσκλησης, που βρίσκεται στην κατοχή  περιφερειών, δήμων, κοινωφελών επιχειρήσεων, νομικών προσώπων, ζητείται η υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης, ώστε να επιτευχθεί  η δημιουργία και λειτουργία για 3 έτη ενός Κέντρου Κοινότητας.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη 8.10.2024

Γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν στα κεντρικά και τα βόρεια. …