Έρχονται νέα λουκέτα στις εταιρείες πετρελαιοειδών...

benzini_670602589

Χτυπά καμπανάκι και μάλιστα ηχηρό η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ), μετά την ένταξη στον πτωχευτικό κώδικα της Jetoil και την αυτοκτονία του ιδιοκτήτη της, προαναγγέλλοντας, νέα λουκέτα και μάλιστα μεγάλου μεγέθους από εταιρείες πετρελαιοειδών, που από τους πολλαπλούς φόρους, την καθίζηση της οικονομίας των καταναλωτών και την παράνομη διακίνηση καυσίμων, είναι σε μη αναστρέψιμη πορεία.

«Σύσσωμο το Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων εκφράζει θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια του Κυριάκου Μαμιδάκη  για τον τραγικό θάνατο του,

Επίσης το Δ.Σ εκφράζει την συμπάθεια του στους εργαζόμενους της JET OIL, για το εργασιακό τους μέλλον, λόγω της δεινής οικονομικής θέσης της εταιρείας, ανάλογες μ’ αυτές που βιώνουν και άλλες Εταιρείες Εμπορίας, αλλά και  χιλιάδες Πρατηριούχοι, αποτέλεσμα των οποίων είναι η πτώση των πωλήσεων από την υψηλή φορολόγηση, η ανεξέλεγκτη λειτουργία του Ανταγωνισμού από την ταχέως εξελισσόμενη Καθετοποίηση της Αγοράς Πετρελαιοειδών και η ανεξέλεγκτη λειτουργία της Παράνομης Διακίνησης Καυσίμων, τα τελευταία 20 χρόνια.

Κάτω από τις παραπάνω συνθήκες, όλες  οι έντιμες και σύννομες επιχειρήσεις εμπορίας πετρελαιοειδών (χονδρικής – λιανικής), έχουν πλέον ημερομηνία λήξης.»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο - Κλείσιμο: Πτώση 0,28%, στα 157,09 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Η αγορά παρουσίασε καλύτερη εικόνα σε σχέση με αυτή των ευρωπαϊκών αγορών οι οποίες κατέγραφαν …