Μέχρι 29 του μηνός η πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ

oga

Μέχρι και την Παρασκευή 29-07-2016 παρατείνεται η προθεσμία πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών του Β' εξαμήνου 2015, των αυτοτελώς απασχολούμενων καθώς και των εργοδοτών - επιχειρήσεων, που λήγουν στις 30-06-2016, του ΟΓΑ., με τον Οργανισμό στην ανακοίνωσή του να προσθέτει:
"Έως την ίδια ημερομηνία 29-07-2016 παρατείνεται και η προθεσμία πληρωμής των τριμηνιαίων - εξαμηνιαίων δόσεων των παλαιών ρυθμίσεων καθώς και των δόσεων των Ηλεκτρονικών Ρυθμίσεων (100 δόσεων, "Πάγια", "Νέα Αρχή") που λήγουν στις 30-06-2016.
  • Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα Τράπεζας ή των ΕΛΤΑ καθώς και μέσω της υπηρεσίας e - banking όλων των Τραπεζών.
Παρακαλούμε τους ασφαλισμένους για την εμπρόθεσμη καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών, διότι πέραν της καταληκτικής ημερομηνίας της 29-07-2016, δεν πρόκειται να δοθεί άλλη παράταση."
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φωτιά τώρα στην περιοχή Τ.Κ. Δρυμάδων Πωγωνίου Ιωαννίνων

Φωτιά τώρα, απόγευμα Τετάρτης 14.8.2024, σε δασική έκταση, στην περιοχή Τ.Κ. Δρυμάδων, του δήμου Πωγωνίου …