Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού

ergasia-nea-620x320
Προκήρυξη για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ναυτικών ειδικοτήτων για τους Πλοηγικούς Σταθμούς Πειραιά και Θεσσαλονίκης εξέδωσε το υπουργείο Ναυτιλίας.
Οι αιτήσεις έως 21 Ιουλίου.
Ειδικότερα η προκήρυξη προβλέπει την πλήρωση, με επιλογή, τριών (03) κενών οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού ναυτικών ειδικοτήτων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ως εξής :
α) Για τον Πλοηγικό Σταθμό Πειραιά :
- Μία (01) θέση του κλάδου Κυβερνητών πλοηγίδων.
- Μία (01) θέση του κλάδου Πρυμνοδετών.
β) Για τον Πλοηγικό Σταθμό Θεσσαλονίκης :
Μία (01) θέση του κλάδου Μηχανοδηγών πλοηγίδων.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ
Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα γενικά και ειδικά προσόντα των προκηρυσσομένων θέσεων, πρέπει να υποβάλουν :
(1) Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτηση συμμετοχής, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο υπόδειγμα. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές και η υποψηφιότητα απορρίπτεται.
(2) Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή των δύο όψεων της άδειας οδήγησης ή των κρίσιμων σελίδων του ατομικού βιβλιαρίου υγείας οποιουδήποτε ασφαλιστικού φορέα. Αν από αυτά δεν προκύπτει η ακριβής ημερομηνία γεννήσεως πρέπει να προσκομισθεί και πιστοποιητικό ή βεβαίωση γεννήσεως.
(3) Δύο (02) πρόσφατες φωτογραφίες.
(4) Ευκρινή φωτοαντίγραφα των οριζομένων αποδεικτικών ναυτικής ικανότητας (ΑΝΙ)
(5) Φωτοαντίγραφο Ναυτικού Φυλλαδίου σε ισχύ (σελίδες με στοιχεία ναυτικού). Επίσης απαιτούνται οι σελίδες του Ναυτικού Φυλλαδίου που αποδεικνύουν θαλάσσια υπηρεσία στην περίπτωση που αυτή δεν καταγράφεται στο μηχανογραφικό πίνακα θαλάσσιας υπηρεσίας.
(6) Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη Υπεύθυνη Δήλωση, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο υπόδειγμα.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σκέρτσος για οικονομική πολιτική ΣΥΡΙΖΑ: Άλλαξε ο Μανωλιός

«Ο σοφός λαός λέει "το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού". Για το "τρις εξαμαρτείν" τι …