Με επιδότηση προκηρύχθηκαν 20 θέσεις εργασίας

ERGASIA-JOBS-ΕΡΓΑΣΙΑ-4Y4575

450 ευρώ επίδομα για διάστημα τριών ετών σε συνολικά 85 επικουρικούς και αγροτικούς γιατρούς προκειμένουν να καλυφθούν κενές θεσεις σε δομές υγείας των νησιών, χορηγεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε στη Λέρο, εγκρίθηκε ομόφωνα η επιδότηση άλλων 25 θέσεων επικουρικών γιατρών στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, με 450 ευρώ για τρία χρόνια τον μήνα, επιπλέον της αμοιβής που προβλέπεται από το κράτος.

Στην εισήγησή του, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα Υγείας, Νίκος Καραμαρίτης, μεταξύ άλλων τόνισε πως «η Πολιτεία πρέπει να κατοχυρώσει και να υποστηρίξει το δικαίωμα των νησιωτών στην υγεία, πράγμα που δεν έπραξε ποτέ καμία κυβέρνηση μέχρι σήμερα».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φωτιά τώρα στην Καμηλόβρυση Λαμίας

Φωτιά τώρα, απόγευμα Κυριακής 30.6.2024, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Καμηλόβρυση Λαμίας   Επιχειρούν 28 …