Εργαζόμενοι προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας

kathariothtanoskomeivn

Δεν άντεξαν και από την Παρασκευή αποφάσισαν να κινητοποιηθούν με την μορφή της επίσχεσης εργασίας μέχρι την ικανοποίηση του αιτήματός τους, οι εργολαβικές καθαρίστριες του ΓΝ «Ευαγγελισμός», οι οποίες είναι απλήρωτες το τελευταίο τρίμηνο!!!

Η επίσχεση εργασίας, ξεκίνησε από τα χειρουργεία και θα επεκταθεί εάν στις επόμενες ημέρες δεν υπάρξει θετική εξέλιξη, αφού όπως τονίζουν "Χορτάσαμε από υποσχέσεις με την τελευταία από το στόμα της διοίκησης, ότι θα μας καταβληθούν τα δεδουλευμένα, αλλά αντίθετα υπήρξε ανάκληση των δύο εργολαβικών εργαζομένων από την εργολαβική «Αριάνθη», που τους τιμώρησε επειδή τόλμησαν να διεκδικήσουν το αυτονόητο: τα δικαιώματά τους."


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ. Αναστολή λειτουργίας επαγγελματικής εγκατάστασης

Αριθμ. Α.1093 – ΦΕΚ Τεύχος Β 3451/14.06.2024Τροποποίηση της υπό στοιχεία Α.1169/21.7.2021 απόφασης του Διοικητή της …