Πρόγραμμα Υποτροφιών

ptyxio

Νέο πρόγραμμα για ελληνικά Πανεπιστήμια που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με Έλληνες ακαδημαϊκούς που ζουν και εργάζονται σε Ακαδημαϊκά Ιδρύματα στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Διάρκεια προγράμματος συνεργασίας: από 14 έως 60 ημέρες.

Πληροφορίες στο Email: greekdiaspora@iie.org

Το πρόγραμμα υποτροφιών “GREEK DIASPORA FELLOWSHIP PROGRAM” (GDFP) δίνει τη δυνατότητα σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στην Ελλάδα να συνεργαστούν με Έλληνες ακαδημαϊκούς που ζουν και εργάζονται στις ΗΠΑ και τον Καναδά σε έναν από τους ακόλουθους τομείς:

  • Ανάπτυξη Προγραμμάτων Σπουδών,
  • Έρευνα,
  • Διδασκαλία και Καθοδήγηση (mentoring) Μεταπτυχιακών Φοιτητών.

Το GDFP χρηματοδοτείται με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (SNF) στο Institute of International Education (IIE). Η δωρεά αυτή θα υποστηρίξει 40 υποτροφίες δημιουργώντας μια συνεργατική και αμοιβαία επωφελή σύμπραξη μεταξύ ΑΕΙ /ΑΤΕΙ και Ελλήνων καθηγητών της Διασποράς.

Πληροφορίες στο Email: greekdiaspora@iie.org


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης: Από τη Σέριφο ξεκινάει τις περιοδείες ενόψει Ευρωεκλογών

Από την Τετάρτη ο Ν. Ανδρουλάκης θα περιοδεύσει στους νομούς της Κρήτης Από τη Σέριφο …