Προσοχή με την μη έκδοση αποδείξεων-Έρχονται νέα πρόστιμα

safari-apodeiksewn-apo-to-upoik.w_l

Εντείνει τους ελέγχους για την πάταξη της φοροδιαφυγής το Υπουργείο Οικονομικών, για να καλύψει το κενό των ταμείων του από την υστέρηση εσόδων, οπότε αποφάσισε να βγάλει έξω τα συνεργεία του και να εστιάσουν με εκτεταμένους ελέγχους στα νησιά, στις τουριστικές περιοχές, αλλά και στο κέντρο της Αθηνάς, στα παράλια της Αττικής και στον Πειραιά.

Μάλιστα είναι τόσο αποφασισμένοι που μείωσαν και τα πρόστιμα, σε 100-150 ευρώ για κάθε μη εκδιδομένη απόδειξη, από 250-500 ευρώ που ίσχυε μέχρι τώρα συν το 50% του διαφυγόντος ΦΠΑ, σε μία προσπάθεια αυτά να πληρωθούν μετά την βεβαίωσή τους!

Οι έμποροι απαντούν ότι αποδείξεις δεν κόβονται, γιατί δεν έχουν πελάτες να ψωνίζουν μιας και εξαφανίστηκε η αγοραστική κίνηση, αλλά ο υπουργός δήλωσε πως στις επόμενες ημέρες θα είναι έτοιμη η απόφαση και τα νέα πρόστιμα.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τασούλας: Το παράδειγμα μιας ζωής με προσφορά μας άφησε ο Λευτέρης Καλογιάννης

Ο κ. Τασούλας σημείωσε επίσης ότι «Το τελευταίο ίσως από τα γραπτά του, που ήταν …