ZARA-Inditex και ο κίνδυνος της πτώχευσης-Διαψεύδει Inditex

Zara-660x345

46 καταστήματα για τη φίρμα Ζara, 29 για την Berska, 19 της αλυσίδας Οysho, 24 της Pull & Bear, 20 ακόμη καταστήματα της Stradivarius, 13 της Massimo Dutti, 10 της Zara Home, λειτουργεί συνολικά στη χώρα μας, ο όμιλος Inditex, που έχει παρουσία και μέσω του e-shop της αλυσίδας Uterque.

Όμως κανείς δεν ξέρει αν θα είναι το επόμενο ηχηρό λουκέτο στην αγορά, καθώς εντείνονται οι φήμες μετά και το κλείσιμο του καταστήματος Zara στην οδό Σκουφά, το οποίο έχει αδειάσει από εμπορεύματα ήδη και υπάρχει μόνο μία λιτή ανακοίνωση ότι έκλεισε.
Η Zara Ελλάς με βάση τα τελευταία δημοσιευμένα στοιχεία (οικονομική χρήση 1/2/2014- 31/1/2015) είχε  πτωτική πορεία που κατήλθε στα 3,1 εκατ. ευρώ από 10,7 εκατ. ευρώ, την προηγούμενη χρονιά.

Ωστόσο με ανακοίνωσή της η inditex διαψεύδει το οριστικό κλείσιμο του καταστήματος στο Κολωνάκι, λέγοντας ότι ο χώρος θα χρησιμοποιηθεί απο άλλο brand του Ομίλου και τα Zara θα μεταφερθούν σε μεγαλύτερο χώρο.

"Το κατάστημα ZARA στη Σκουφά στο Κολωνάκι, έκλεισε διότι ήταν μικρό και δεν εξυπηρετούσε και δεν είχε τις κατάλληλες υποδομές για να υποστηρίξει πλέον το concept Zara.

Ο όμιλος κάνει γνωστό ότι σχεδιάζει να το αξιοποιήσει για κάποια από τις υπόλοιπες αλυσίδες του ,Stradivarius, Pull&Bear, Oysho, Bershka, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και θα μεταφερθεί σε μεγαλύτερο χώρο.

Αυτή την στιγμή ο όμιλος Inditex λειτουργεί στη χώρα μας συνολικά 46 καταστήματα για τη φίρμα Ζara, 29 για την Berska, 19 της αλυσίδας Οysho, 24 της Pull & Bear, 20 ακόμη καταστήματα της Stradivarius, 13 της Massimo Dutti, 10 της Zara Home, ενώ παρούσα στην Ελλάδα δηλώνει, μέσω του e-shop της και η αλυσίδα Uterque."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Live η συνέντευξη Μητσοτάκη στην ΕΡΤ

Τώρα δικαιώνεται η στάση μας, γιατί βλέπαμε τι γινόταν, βλέπαμε τον εθνικιστικό παροξυσμό του VMRO, …