Μπράβο στο κορίτσι: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Κατερίνα Στεφανίδη! (VIDEO)

ImageHandler.ashx

Με άλμα στα 4.81 η Κατερίνα Στεφανίδη ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν συγκλονιστική στο Άμστερνταμ σημειώνοντας ρεκόρ αγώνων.

Η Στεφανίδη είχε εξασφαλίσει το χρυσό από τα 4.70 μ. που τα είχε περάσει με την πρώτη, καθώς η Ρωσίδα Ρίσιχ που αγωνίζεται με τα χρώματα της Γερμανίας τα πέρασε με τη δεύτερη και μετά απέτυχε στο επόμενο ύψος.

Ωστόσο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αφού κατέρριψε το ρεκόρ αγώνων (4.81) προσπάθησε να συντρίψει το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ επιχειρώντας άλμα στα 4.94, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Πήρε όμως το χρυσό που έλειπε από την συλλογή της καθώς είχε ένα χάλκινο (στο Ευρωπαϊκό του Ζάγκερμπ το 2014) και ένα χάλκινο (φέτος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στο Πόρτλαντ).

 



 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στουρνάρας: Στο 26% του ΑΕΠ, διογκώθηκε η παραοικονομία την περίοδο της κρίσης

Η αποταμίευση των νοικοκυριών σημείωσε κατακόρυφη πτώση κατά τη διάρκεια της κρίσης, από 9% του …