Πρόσληψη μόνιμων υπαλλήλων

job-ss-1920-800x450now-hiring-help-wanted-
Δημοσιεύθηκε η απόφαση - προκήρυξη για την πλήρωση τριών (03) κενών οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού ναυτικών ειδικοτήτων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με κοινή απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα και του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορου Βερναρδάκη.
Για πρώτη φορά μετά από οκτώ έτη θα προσληφθεί μόνιμο προσωπικό ναυτικών ειδικοτήτων Πλοηγικών Σταθμών, δεδομένου ότι η τελευταία προκήρυξη για πλήρωση κενών οργανικών θέσεων εκδόθηκε το 2008.
Οι αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους μπορούν να υποβληθούν εως 21 Ιουλίου Ειδικότερα η προκήρυξη προβλέπει την πλήρωση, με επιλογή, τριών (03) κενών οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού ναυτικών ειδικοτήτων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ως εξής :
α) Για τον Πλοηγικό Σταθμό Πειραιά :
  • Μία (01) θέση του κλάδου Κυβερνητών πλοηγίδων.
  • Μ ία (01) θέση του κλάδου Πρυμνοδετών.
β) Για τον Πλοηγικό Σταθμό Θεσσαλονίκης :
  • Μία (01) θέση του κλάδου Μηχανοδηγών πλοηγίδων.
Κάθε ενδιαφερόμενος καλείται να υποβάλει την αίτηση υποψηφιότητας, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας προκήρυξης στον Τύπο, δηλαδή μέχρι 21/7/2016 είτε αυτοπροσώπως (ή με νομίμως εξουσιοδοτημένο προς τούτο άτομο) στο γραφείο 102, 1ος όροφος στην κατωτέρω ταχυδρομική διεύθυνση, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, είτε να αποστείλει ταχυδρομικώς επί αποδείξει (ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ), στην ταχυδρομική διεύθυνση : ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ακτή Βασιλειάδη Πύλη Ε1 - Ε2 Τ.Κ.: 18510, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Με την ένδειξη επί του φακέλου: ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ...............


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στάσιμη θα μείνει το 2024 η παγκόσμια αγορά υπολογιστών

Παγκοσμίως, σύμφωνα με την IDC, θα πωληθούν φέτος πάνω από 260 εκατ. PCs, με την …