Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στα μέσα μεταφοράς

treno-apergia-ose

Συνεχίζουν όπως είχαν ανακοινώσει μέχρι και την Τρίτη τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με ακινητοποιημένα τρένα και προαστιακό σιδηρόδρομο,, ως αντίδραση στην ιδιωτικοποίηση των δύο εταιρειών του ομίλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ των Δ.Σ των σωματείων Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης και Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που διεκδικούν και την υπογραφή ΣΣΕ

Για αυτό ανακοινώθηκε προς ενημέρωση των επιβατών:

"Ακυρώνονται τα δρομολόγια όλου του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, στα δρομολόγια προς το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", καθώς και στα δρομολόγια των λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο-Πάτρα και αντιστρόφως.

Κανονικά θα εκτελούνται τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκίσσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο και αντίστροφα."


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σκέρτσος για οικονομική πολιτική ΣΥΡΙΖΑ: Άλλαξε ο Μανωλιός

«Ο σοφός λαός λέει "το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού". Για το "τρις εξαμαρτείν" τι …