Λουκέτο σε 15.435 επιχειρήσεις στο πρώτο 5μηνο του 2016

louketo_1

15.435 επιχειρήσεις μόνο μέσα το πρώτο πεντάμηνο του 2016 έβαλαν «ΛΟΥΚΕΤΟ», περιμένοντας την ανάπτυξη με την πτώση να είναι κατακόρυφη στην ζήτηση και αναδική στην φορολόγηση, πολύ απλά γιατί η ανάπτυξη και η πρόσβαση σε ρευστότητα από τις τράπεζες,αργούν πολύ να έρθουν, όπως δήλωσε άλλωστε και ο  πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, "Το τραγικότερο είναι ότι  ανακοινώθηκε η περαιτέρω αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών και των επιστροφών φόρων του δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα, που ανέρχονται σε 7,029 δις ευρώ.

Η κυβέρνηση πρέπει, άμεσα, να μειώσει τους φορολογικούς συντελεστές, να προχωρήσει στην επίλυση του θέματος των κόκκινων δανείων και να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της, όπως ακριβώς πιέζει και τους ιδιώτες να το κάνουν".


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κεχαγιά: Άτολμος ο ανασχηματισμός του Μητσοτάκη – Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει πρόεδρο

«Εμείς λέμε φέρτε πίσω τις έδρες, έχουμε μιλήσει για αποστασία και λέμε ότι υπό αυτούς τους …