Προσλήψεις για την καταπολέμηση του δάκου

ta_sunithestera_lathi_sthn_anazhthshs_ergasias_kai_pws_ta_apofeygoume_300
Ανακοίνωση για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου α) (μέχρι 34 ημερομίσθια) συνολικού αριθμού δύο (2) ατόμων και β) (μέχρι 60 ημερομίσθια ) συνολικού αριθμού τριών (3) ατόμων στις ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς.
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

1) ΠΑΓΙΔΟΘΕΤΕΣ : 3 άτομα

2) ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ : 2 άτομα

Δημοσίευση της ανακοίνωσης
Ανάρτηση ολόκληρης της Ανακοίνωσης θα γίνει στο χώρο ανακοινώσεων του Διοικητηρίου της Π.Ε. Λακωνίας (Ταχ. Δ/νση Διοικητήριο 2° χλμ Ε.Ο. Σπάρτης - Γυθείου 23100, Σπάρτη), στο κατάστημα του Δήμου Σπάρτης όπου έχει έδρα η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, στους υπόλοιπους Δήμους και Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας με ευθύνη των Δήμων , στο διαδικτυακό τόπο της Περιφέρειας Πελοποννήσου (www. ppel.gov.gr) και στο διαδίκτυο στο Πρόγραμμα « Διαύγεια». Θα συνταχθεί σχετικό πρακτικό ανάρτησης μόνο από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Λακωνίας και από το Δήμο Σπάρτης όπου έχει έδρα η εν λόγω υπηρεσία.
Yποβολή αιτήσεων συμμετογής
Oι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν απλή αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής , Διοικητήριο, 2° χλμ Ε.Ο. Σπάρτης-Γυθείου, Τ.Κ. 23100 Σπάρτη, απευθύνοντάς την υπόψη κ. Ελένης Αραχωβίτη ( τηλ. επικοινωνίας: 2731363188).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έξι (6) ημερολογιακές ημέρες και ισχύει έως και την 11-7-2016.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ευρωπαϊκή βιομηχανία ένδυσης: Σε πτωτική τροχιά το β΄ τρίμηνο του 2024

Η υποτονική κατανάλωση λόγω του πληθωρισμού, η οικονομική αβεβαιότητα και οι γενικότερες γεωπολιτικές εξελίξεις οδήγησαν …