13 θέσεις εργασίας

Job..GreenNeed.a.
Πρόσληψης προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχιακών αναγκών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου τρίμηνης (3) διάρκειας, στο Ν.Π.Δ.Δ. "Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Λαυρεωτικής". H πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών (3) μηνών.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Τα δικαιολογητικά (μαζί με την αίτηση) οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να τα καταθέσουν στο γραφείο του Αναπτυξιακού Συνδέσμου από 12.07.2016 μέχρι και 18.07.2016.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 22990¬63243.
Η παρούσα να αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Λαυρεωτικής και στην ιστοσελίδα του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Λαυρεωτικής www.a-s-lavreotikis.gr.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χαρίτσης: Εναλλακτική στη Δεξιά θα υπάρξει με Αριστερά

Επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξης …