Χαστούκισε συνάδελφό της η «γνωστή» Βάλια Παναγιωτίδου στο παραθεριστικό κέντρο του ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου;

173380-10609452_1387562091541280_8832033916400373964_n

Απίστευτο περιστατικό φαίνεται ότι συνέβη σήμερα νωρίς το μεσημέρι στην Τεμένη Αιγίου, στο παραθεριστικό κέντρο του ΟΤΕ, με πρωταγωνίστρια την Βάλια Παναγιωτίδου, όπως όλα δείχνουν, "γνωστή" από το περιστατικό με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου σε βενζινάδικο της Αιδηψού.

Όπως κατήγγειλε στο ergasianews.gr, εργαζόμενος του ΟΤΕ, μάρτυρας του περιστατικού:

«Η "γνωστή" σε όλους Βάλια Παναγιωτίδου, στέλεχος στο παρελθόν της ΔΑΚΕ ΟΤΕ και νυν πρόεδρος του παραθεριστικού κέντρου (ΟΠΑΚΕ) των εργαζομένων του Οργανισμού, χαστούκισε στα καλά των καθουμένων συνάδελφό της, ο οποίος είχε το "θράσος" να της φέρει αντιρρήσεις σε όσα ίδια έλεγε και κυρίως για όσα έπραττε ως επικεφαλής του κέντρου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα παρισταμένων αρκετών συναδέλφων του ΟΤΕ, οι οποίοι έκπληκτοι παρακολουθούσαμε την κα Βάλια Παναγιωτίδου να.... "αστράφτει" ένα χαστούκι σε συνάδελφό της. Όλοι παγώσαμε εκείνη την ώρα, διότι ο συγκεκριμένος εργαζόμενος που δέχθηκε το χαστούκι, ουδέποτε είχε δώσει δικαίωμα στο παρελθόν και γενικά πρόκειται για ένα άτομο ηπίων τόνων. Μάλιστα και ο ίδιος έχει διατελέσει πρόεδρος του ΟΠΑΚΕ και τώρα είναι απλό μέλος του ΔΣ. Το σημείο της διαφωνίας τους φαίνεται να είναι η συμπεριφορά της προέδρου προς το προσωπικό του παραθεριστικού κέντρου, καθώς δεν είναι λίγοι οι συνάδελφοι που δυσφορούν και εκφράζουν την αγανάκτησή τους με τον τρόπο που τους συμπεριφέρεται».

Και η συντακτική ομάδα του ERGASIANEWS διερωτάται: "Μήπως (αν το περιστατικό συνέβη όπως μας το κατήγγειλαν) η Ζωή Κωνσταντοπούλου.... "δεδικαίωται" μετά την αποχώρησή της από την προεδρία της Βουλής;"

Πάντως ένα τέτοιο περιστατικό, ειδικά όταν αυτό λαμβάνει χώρα σε ένα παραθεριστικό κέντρο εργαζομένων ενός μεγάλου Οργανισμού όπως ο ΟΤΕ, μόνο απαρατήρητο δεν μένει. Και όπως λένε αρκετοί εκ των εργαζομένων του ΟΤΕ, που βρέθηκαν στην Τέμενη με τις οικογένειές τους προκειμένου ν' απολαύσουν λίγες στιγμές ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς, μετά από μια δύσκολη και κουραστική χρονιά με φόρτο εργασίας και υψηλούς στόχους, "τέτοιου είδους περιστατικά είναι "ξένα" προς την μεγάλη οικογένεια των εργαζομένων του ΟΤΕ και αμαυρώνουν την φήμη του Οργανισμού".

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αύξηση του παγκόσμιου ΑΕΠ κατά 7% σε μία 10ετία λόγω επενδύσεων στην AI βλέπει ο ΟΟΣΑ

Έρευνες εκτιμούν ότι η παγκόσμια αγορά της ΑΙ, που περιλαμβάνει το hardware, το software και …