Θέση σε Ενιαία Αρχή

ΠΡΟΣΛΗΨΗ_1

Θέση εργασίας για δικηγόρους που διαθέτουν τα απαραίτητα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του Νομικού Συμβούλου της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, προκηρύχθηκε σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 10 του Ν.4013/2011.

Ο Νομικός Σύμβουλος θα έχει ιδίως τις ακόλουθες αρμοδιότητες:

α) τη δικαστική εκπροσώπηση της Αρχής και

β) τη νομική υποστήριξη των ενεργειών και αποφάσεων της Αρχής με νομικές συμβουλές και γνωμοδοτήσεις σε θέματα που αφορούν την εφαρμογή και ερμηνεία του ευρωπαϊκού ενωσιακού δικαίου των δημοσίων συμβάσεων (συμβάσεων έργων, υπηρεσιών, προμηθειών, συμβάσεων παραχώρησης και συμπράξεων δημόσιου-ιδιωτικού τομέα), καθώς και τη νομική υποστήριξη της Αρχής στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τους Διεθνείς Οργανισμούς.

Υποχρεωτικά Προσόντα Υποψηφίων

Οι υποψήφιοι για τη θέση του Νομικού Συμβούλου πρέπει:

  1. Να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπό τον όρο όμως ότι γνωρίζουν άριστα την Ελληνική γλώσσα.
  1. Να είναι δικηγόροι παρ’ Αρείω Πάγω κατά το χρόνο δημοσίευσης της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
  1. Να μην έχουν συμπληρώσει το 65ο έτος της ηλικίας τους ή τις προϋποθέσεις για να λάβουν πλήρη σύνταξη από Ο.Κ.Α. κατά το χρόνο δημοσίευσης της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
  1. Να έχουν εκπληρώσει οι άρρενες υποψήφιοι τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί από αυτές, να μην είναι ανυπότακτοι και να μη έχουν καταδικαστεί για λιποταξία με τελεσίδικη δικαστική απόφαση.
  1. Να μην υπάρχει κώλυμα διορισμού από ποινική καταδίκη και να μην έχουν τεθεί σε δικαστική απαγόρευση.
  1. Να διαθέτουν αποδεδειγμένη δεκαετή επαγγελματική εμπειρία και εξειδίκευση στο δίκαιο των δημοσίων συμβάσεων.
  1. Να διαθέτουν άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
  2. Να διαθέτουν καλή γνώση χειρισμού Η/Υ σε εφαρμογές γραφείου.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αρχηγικός «συνωστισμός» στη Βόρεια Ελλάδα

Για τη Νέα Δημοκρατία είναι μια πολύ ευαίσθητη περιοχή με τα κόμματα από τα δεξιά …