Προσλήψεις με ατομικές συμβάσεις σε νοσοκομείο

job-search

Τα φυσικά πρόσωπα που απασχολούνταν ή απασχολούνται στη παροχή υπηρεσιών προετοιμασίας και διανομής γευμάτων της Ν.Μ Ναυπλίου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, μέσω υποβολής σχετικής αίτησης, για την σύναψη ατομικής σύμβασης μίσθωσης έργου, συνολικά (2) ατόμων, καλεί το νοσοκομείο Ναυπλίου.

Η διάρκεια των συμβάσεων μίσθωσης έργου γα την προετοιμασία και διανομή γευμάτων θα είναι από την ημερομηνία υπογραφής της έως 31.12.2017.
Η σύμβαση παροχής έργου προετοιμασίας και διανομής γευμάτων παρέχεται σε 5νθμερη εργασία .

Τα δικαιολογητικά κατατίθενται στην Γραμματεία της ΝΜ Ναυπλίου είτε αυτοπροσώπως είτε με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή (με θέμα εκδήλωση ενδιαφέροντος για την σύναψη ατομικής σύμβασης έργου για την καθαριότητα) στην διεύθυνση: ΝΜ Ναυπλίου - ΓΝ Αργολίδας, Ασκληπιού και Κολοκοτρώνη Ναύπλιο ΤΚ 21100.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την ανάρτηση της παρούσης στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στην ιστοσελίδα της ΝΜ Ναυπλίου( www.gnn.gov.gr ) έως και 25.07.2016.
Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος να αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στην ιστοσελίδα της ΝΜ Ναυπλίου καθώς και στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τι δείχνουν οι πρώτες φορολογικές δηλώσεις - Πότε θα πάρετε επιστροφή φόρου

Η ΑΑΔΕ έχει κάνει την κατάλληλη προεργασία ώστε οι επιστροφές φόρου φέτος όπως και οι …