Το αληθινό πρόσωπο της ΔΕΗ...

δεη

Στην εποχή που ο Ελληνικός πληθυσμός γερνά με ταχύτατους ρυθμούς, εν μέσω σκληρής λιτότητας και φτώχιας, που οι πλούσιοι αυξάνουν ατ κέρδη τους και οι  φτωχοί έχουν ξεχαστεί, η Δημόσια επιχείρηση ηλεκτρισμού, που ξεδιάντροπα ανακοινώνει ότι τις οφείλουν εκατομμύρια ευρώ επιχειρηματίες εθνικού βεληνεκούς, αλλά δεν τους διακόπτει την παροχή, έδειξε ότι είναι ασύδοτη, βυθίζοντας στο σκοτάδι για ληξιπρόθεσμες οφειλές, μία πολύτεκνη οικογένεια....

Την είδηση και μπράβο του έφερε στην επικαιρότητα το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου, αφού η οικογένεια που ζει στο Κορωπί Αττικής , λδιαθέτει και ένα μέλος της που είναι καρκινοπαθής!

Στην καταγγελία του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου, τονίζει:

«Αυτή είναι η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απέναντι στον εξαντλημένο λαό από τη ληστρική πολιτική τους, όταν την ίδια ώρα παίρνουν μέτρα μείωσης της φορολογίας στο μεγάλο κεφάλαιο, όπως η κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο φυσικό αέριο για τις επιχειρήσεις».

Τελευταίο δείγμα αυτής της κατάστασης» τη διακοπή ρεύματος σε οικογένεια με καρκινοπαθή και διαβητικό, στο Κορωπί.

Απαιτούμε:

  • Διεύρυνση του μέτρου του κοινωνικού τιμολογίου, στην κάλυψη των αναγκών της λαϊκής οικογένειας.
  • Να μπουν στη ρύθμιση των 36 δόσεων όλα τα λαϊκά νοικοκυριά, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
  • Να αυξηθούν οι δόσεις και να κουρευτούν «φουσκωμένα» τιμολόγια πολύτεκνων, ανέργων και ευπαθών ομάδων.
  • Να μην κόβεται το ρεύμα τους καλοκαιρινούς και χειμερινούς μήνες.
  • Να διαγραφεί το χρέος από τα τιμολόγια πολύτεκνων, ανέργων και ευπαθών ομάδων. Να μην επιτραπεί σε δικηγορικά γραφεία - εισπρακτικές εταιρείες να ενοχλούν τους οφειλέτες."

Αυτό είναι το κοινωνικό κράτος- Οι δυνατοί να εξαιρούνται και οι φτωχοί να πλήττονται-ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Αγόρευση Μητσοτάκη στην αντιπαράθεση των αρχηγών για την ακρίβεια

Η συζήτηση θα αρχίσει στις 10.30 με την αγόρευση του πρωθυπουργού και η συζήτηση θα ολοκληρωθεί …